UNV Termal Ateş Ölçme Ürünleri ile Corona Covid-19’a Karşı Önlem Almak

OET-213H Yüz Algılama ve Vücut Isısı Ölçüm Cihazı;

OET-213H-BTS1 cihazı, vücut sıcaklığı bilgisi verebilen, maske kullanımını analiz edebilen yüz tanıma ve geçiş kontrol terminalidir. BU ÜRÜN MEDİKAL BİR ÜRÜN DEĞİLDİR. Vücut ısısı uyarısı insanların ölçüm sırasında yakın temasını en aza indirmek ve zaman kazandırmak için ön uyarı amaçlıdır, yüksek vücut ısısı alarmı durumunda ilgili kişinin vücut ısısı ayrıca bir medikal ölçüm cihazı ile kontrol edilmelidir.

Cihazın; kişi adı (tanımlı ise), tarih, saat, ölçülen vücut ısısı değeri bilgileri, maske olup olmadığı ve ölçüm anındaki ekran görüntüsü dışarıya (CSV formatında) rapor olarak alınabilir, excel’e dönüştürülebilir. Bu sayede kişi bazlı raporlama mümkündür.

Hassas ve hızlı (dakikada 30 kişiye kadar) tanıma oranına sahip UNV yüz tanıma teknolojisi ile bilekten temassız vücut ısısı algılama modüllerinin birlikte entegre edildiği, büyük depolama kapasitesine sahip bir geçiş kontrol cihazıdır.

Ürün; yüz tanıma, vücut ısısı bilgisi ve maske kullanım analizi bilgilerini aynı anda bize veri olarak sunmaktadır.

Cihaz üzerindeki IP kamera online olarak network üzerinden izlenebilmekte ve kayıt edilebilmektedir. Aynı zamanda her okuma sırasında cihaz ekran görüntüsünü bir resim olarak dahili belleğine kayıt eder ve bu sayede ölçüm değerleri takip edilebilir. Bu özellik, Oteller ve TSE’nin Endüstriyel Tesisler için yayınlamış olduğu COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzuna uygundur. Bu kılavuzda tarif edilen ölçüm ve kayıt saklama özelliklerini gerçekleştirebilen en ekonomik çözümlerden birisidir.

Bilek içinden ölçüm yapan bu cihaz, özellikle yaz aylarında güneş altında kalan kişilerin bina girişlerinde, alından ölçüm yapan geçiş kontrol ünitelerinin ve termal kameraların yapacağı algılamada karşılaşabileceği yüksek ateş ölçüm hatalarına karşı çok daha güvenilir ölçümler yapabilmektedir. En çok 0,3’C lik yanılma payı sayesinde binlerce dolarlık termal kamera ve kalibrasyon cihazı (black body) yatırımına denk ölçüm hassasiyetine sahiptir ve çok daha ucuzdur.

10.000 adet yüz tanıma kapasitesi ile termal kamera sistemlerinden ayrışmakta ve tam bir bireysel geçiş kontrolü sağlamaktadır. Cihazdaki opsiyonel maske kullanım analizi sayesinde. personel uyarısı ve hatasına yer bırakmaksızın zorunlu alanlarda maske takmayanlar, ölçüm sırasında bireysel olarak sesli ve yazılı uyarılır. İstenirse geçiş kontrol turnikelerini ya da manyetik kilitli kapıları doğrudan kontrol edebilir. Entegre led aydınlatmaları sayesinde ters ışıkta ve karanlıkta da kullanımı mümkündür.

Kurulum ve kullanım kolaylığı ile karmaşık kombinasyonlu sistemlerden ayrışmaktadır.

Ürünün başlıca kullanım ve uygulama alanları endüstriyel tesisler, oteller, okullar, iş merkezleri, AVM’ler, mağazalar, restoranlar, hastaneler, kamu binaları ve diğer birçok kalabalık alanlardır.

Leave a Comment